Mijn lessen zijn voor zij die klaar zijn om de koe bij de horens te vatten en te gaan met die banaan!

Ik ben ik.
Expressief, vrolijk, openminded en eerlijk. En aangezien ik het van vele studenten al heb moeten horen, geef ik het ook hier graag toe: ik ben een specialleke.

Ik geef les omdat ik het graag doe.
Ooit, in een ver ver verleden, nam ik zelf ook les bij verschillende instructeurs en na een hele lange zoektocht, vond ik eindelijk iemand die bij mij paste waarna opeens alles vanzelf leek te gaan! Je spendeert heel wat uurtjes samen op een jaar en dromen worden pas werkelijkheid als je reisgezelschap met zijn/haar neus in de zelfde richting wijst.

Vandaar dat ik zeer bewust enkel les geef aan mensen met wie ik een click voel. Ik ben er sterk van overtuigd dat op elk potje een dekseltje past en indien ik niet jouw dekseltje ben, dan zoek ik graag met jou mee naar dat dat perfect op jou aansluit!

Daarnaast ben ik ook het type instructeur: kom ik langs en zie ik dat het paard die dag er écht geen zin in heeft? Dan stap ik met evenveel liefde terug in de wagen en worden enkel de reiskosten betaald. Ik ben er namelijk niet alleen voor jou, maar in hoofdinstantie voor het paard.

Ik beloof je geen quick fix methodes.
Iedereen leert op zijn eigen tempo en daar heb ik groot respect voor. Een relatie komt van twee kanten en die bestaat dus naast paard + eigenaar ook tussen student en instructeur. Communicatie is alles en is nodig om dromen te doen uitkomen!

Mijn manier van werken is uitermate geschikt voor mensen die een bepaald doel voor ogen hebben en hier onder mijn begeleiding mee aan de slag willen gaan. Hiermee wil ik niet zeggen dat je met een bepaalde ‘frequentie’ les moet nemen, maar ik geniet zelf het meest van lessen waarbij ik gericht aan de slag kan gaan met jou. En aangezien enthousiasme aansteekt, bedenk dan eens hoe gelukkig dat jouw paard zal worden van én een happy owner én een happy teacher? 😉

Zoals je al kan merken, ben ik dus grote voorstander van mensen waar te geven voor hun zuurverdiende centjes.
Dus ben je op zoek naar iemand die graag mee jouw puzzel oplost, die graag luistert en eerlijk is in de mogelijkheden die er zijn, zoek niet verder: je bent op het juiste adres.

Liefs,
Saskia